mer sol

och Garp har lärt sej att om man går upp på konstiga saker så får man karra eller kul så nu kliver han upp på det mesta som går att kliva upp på obedd och så står han å väntar på belöningen. Jag har hört talas om pinnidioter och my höll på att bli en stenidiot tack vare exet (det var nästan därför han blev ett ex faktiskt, vi var oöverens om hur man djör med djur) Men hittills har jag aldrig hört om "gå upp på allt möjligt-idiot" ;o) Nä så farligt är det inte, ganska härligt faktiskt med en sån "samarbetslust".

garpsfinx

Garp har fått ett Björkishalsband, matte tycker om dem.

vila lite

majsan

Nyss på nattpromenaden hittade My en boll och rar som hon är kommer hon med den till mej och släpper fint men tji Garpen snodde den kvickt som attan. My är ju inte den som är den så hon låtsades att den där bollen var ju heeelt ointressant. Garp fattade galoppen genast och lade sej och släppte bollen sådär på lagom avstånd och låtsades oxå att den var heeeeelt ointressant. Tills My gjorde en rusning förstås, då snappade han den åt sej och drog som en avlöning. Ja så där kan de hålla på här numera. Ganska underhållande. Och så passade jag på att skicka My på "leta föremål" när Garp faktiskt glömde bollen på riktigt. Jag håller ju inte så hårt på att det ska gå enligt reglerna med My, hon ska få ha kul nu så att hon riktigt märker av fördelarna med att ha en Garp om hon nu skulle ha missat det ;o). Nattikramar från familjen 3 i Umä.

Kommentarer
Postat av: Sosso & Ludde

kul att ni fått snö... men, de har vi ju ändå haft rätt länge nu =)

2007-01-18 @ 20:42:57
URL: http://ludde.webblogg.se
Postat av: Veronica och Gaija

Men opj så fint halsband! Äntligen så slipper han det där röda gammla valphalsbandet. hihi... Den har hängt med många hundar nu... ;O)

Vad fin han är lille Garp. I går kväll hade vi en sån där skanastund av Garp. Så vi kikade lite på kort på Garp.

vår dator har varit trasig länge nu. så jag har itne varit ute så mycket. Bara på lånade datorer. inge kul alls. Men nu är vi igång igen! I dag ska vi ut i solen och ta några roliga bilder i snösolen. Om vi nu inte hinner frysa till isstoder förståss.... Är det ni som beställt kylan? Om det är så så vill jag att ni returnerar den omgåenede! =O)

Pössa vövvarna från oss. =O)

2007-01-24 @ 11:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0