första natten då....

Gick så bra så bra. Vi gick en kissrunda vid 21.30 och sen var vi båda så trötta av allt nytt så vi gick och la oss. Garp väckte mej med 2 prydliga pip just klockan två och berättade att han var kissnödig. Och eftersom jag är klok och förståndig fast jag är en ko, öh, människa så hade jag förberett mej för detta med snabba kläder beredda.  Kissnödigheten var större än trapprädslan så nu bar det av nerför utan hjälp! :o)
Sen sov vi till halv nio. Jag hade lämnat öppet för Garp. Han väckte mej stolt med att berätta att den där kuliga pipelefanten faktiskt levde och pep fortfarande och att jag skulle beundra hans fina fångst!
Lite nyvakna gick vi en lite längre kissrunda och upptäckte den andra parken där det bor nån som heter döbeln, vi hälsade på honom med en stor s..tkorv!  Vi korsade sen läskiga gatan med snabba bilarna och Garp visade igen att han redan lärt sej stanna och varsågod. Tack Veronika ;) Där låg älven å rörde på sej lite konstigt och spännande tyckte Garp. 
Jag börjar nu fundera, tänk om man skule skriva så här om varje sekund med hundarna....ojj vicken bibba det skulle bli...nå första tiden vill man ju liksom berätta, och jag vet att många vill läsa!
Vi gick hem i lite zigzag sådär och en gråhund i parken måste ju bara boffas lite åt.....väl hemma frukost vid datorn här för matte med en Garpis med hårdmacka vid fötterna. *lyckklig*
Anna kommer snart och hämtar oss. Vi ska gå med brorsorna "råg i ryggen" i skogen ;oD Härligt va!



Garp gör en My å skiter i rabattenValpskak


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0